PROFIL

Inwire blev etableret i efteråret 2005, med det formål at sikre dansk erhvervsliv konkurrencedygtige kvalitetsprodukter.

Vi er et ungt og dynamisk team, som ikke er bange for at have mange bolde i luften og varetager alle mulige slags opgaver. Den personlige kontakt med kunden er det vi vægter højst i virksomheden, idet vi ikke tror det er muligt at lave succesfulde produkter uden en god kundekontakt.

Vores styrke ligger i at skræddersy og levere løsninger, som lever op til kundernes krav.

Kendskab og konstant fornyelse af viden indenfor kommunikation i forskellige medier, giver os stor kompetence indenfor markedsføring og webudvikling, hvilket kommer kunderne til gode.

Vi er det kreative designbureau, som varetager alle typer af markedsføringsopgaver. Alt fra design af logo, visitkort og brevpapir, til større komplekse it-løsninger.

Vi er specialister i at skræddersy Internet- og grafiske løsninger alt efter kundernes ønske, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vores kompetencer bygger på flere års erfaring i den grafiske branche, og vi er således meget fortrolige med både design og den efterfølgende produkter.

Trods placeringen i det nordlige Jylland, har dette ikke sat en stopper for at levere løsninger i hele landet. Vi har en bred kundeportefølje, og vi tror på blandingen af forskellige projekter samt kunder, vil styrke vores kreativitet.

Vi benytter os af freelance-medarbejdere som alle har interesse i it, kommunikation, marketing og branding – alle med en universitetsbaggrund, som gør os i stand til at varetage de mest komplekse opgaver og føre dem ud i livet.

“Vi er ikke tilfredse før vores kunder er tilfredse!”